Mia Borisavljević: Pred kamerama sam uštogljena i ozbiljna!

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević: Pred kamerama sam uštogljena i ozbiljna!

Mia Borisavljević od početka svoje karijere, pa sve do danas ima stav da privatni život treba čuvati što dalje od očiju javnosti.

“Uvek imam neku masku za novinare, nikada ne znaju sve do kraja. Od početka sam imala stav da je moj život moja stvar. Moj život je previše buran, ali kada bih pričala o tome, niko ne bi pitao koju sam pesmu snimila“

“Ja sam zbog svog stava izgubila bezbroj naslovnih strana, lepih novina tipa Story, Hello gde se traži da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << slikate sa dečkom i pričate o emocijama. Ljudi koji me vole, vole me zbog moje muzike, a ne medijske farse“

“Moji prijatelji kažu da bi voleli da mi se postave skrivene kamere i da me snima kako se ponašam kada sam sa njima. Oni mi kažu da sam ozbiljna i uštogljena kada se upale kamere“ – završava Mia.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.