Mi smo zajedno ali se ne ljubimo Čorba priznao da je sa Majom u vezi, pa je uporedio sa Teodorom! Marinkovićeva uradila NEVEROVATNU stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 02:00

''Mi smo zajedno ali se ne ljubimo'' Čorba priznao da je sa Majom u vezi, pa je uporedio sa Teodorom! Marinkovićeva uradila NEVEROVATNU stvar!

Haos na samom početku!

U Beloj kući počela emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Maja Marinković i Milan Janković Čorba, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Kristijana Golubovića.

- Čorba često kada je nervozan, ona pati. Maja je zaljubljena, i onda juri oko njega.

- Ja nisam vulgaran, ja njoj samo kažem klošarko jedna, ne vređam je, ne govorim joj da je ku*va. To je bilo kada je Teodora ušla, ona je rekla da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drži u riajlitiju, i ja sam bio šokiran - rekao je Čorba.

- Malo je tih momenata kada se mi svađamo - rekla je Maja.

- Maja neće da mi vidimo da ona ima još jedan propali odnos, ja mislim da si i ti Čorba zaljubljen u nju, a ona je imala jedam težak odnos prošle sezone, pa se sada trudi da mi ne vidimo da se to ponavlja. Majo jesi ti tužna zbog ovoga što vi niste zajedno? - upitala je Sandra.

- Možemo da budemo ovakvom odnosu, ili da ne budemo ni u kakavom, postoje samo ove dve opcije. Vidiljivo je da je ona ljubomorna, - rekao je Čorba. .

- Čorbu ja ne izbegavam, niti bili šta. Ja sam Maju poštovala dok me nije uvredila, onda sam okrenula list. Njeno ponašanje je autodestruktivno - rekla je Teodora.

- Ona je mene nazvala budalom, pa sada ne želi da komentarišem. Ti nisi moralna devojka kada legneš u krevet sa čovekom koji te ne poštuje. Stojim iza toga da ja održavam Teodoru u rijalitiju. Što se tiče mog odnosa sa Čorbom, ovo što je bilo je ružno - pričao je Čorba.

- Ja za nju mislim da je dama, da le lepa, i ja se trudim oko nje. Naš odnos je mnogo bolji - branio se Čorba.

- Maja ponavlja priču od prošče godine. Ona izigrava žrtvu lao plače i juri za njim. - komentarisao je Đedović.

- Ja čujem koliko se parovi ovde napu*avaju, ja za njim ne trčim. Ovde niko ne može da se nosi sa mnom - pričala je Maja.

- Opasan si ti rijaliti igrač, provalili smo te - rekao je Đedović Čorbi.

- Po meni je Maja najhrabrija devojka ovde, i najelegantnija. Za mene je hrabrost ono što je ona radila za mene - komentarisao je Čorba.

- Maja se pogubila ovde baš, ona nije takva devojka - komentarisao je Čorba.

- Ja sa Teodorom nikad nisam imao ovakve scene, ali ja sam sa Majom u vezi ali mi se ne ljubimo - rekao je Čorba.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Da li je Ša zaslužio da ga žena ostavi?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NA KOJIM SI TI DROGAMA?!" Ša POLUDEO nakon što je Tara rekla da bi se UDALA ZA NJEGA pred MILIONIMA

Maja Marinković Milan Janković Čorba rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.