Meso u medenoj glazuri! Recept koji nećete zaboraviti!

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2024, 10:52

Meso u medenoj glazuri! Recept koji nećete zaboraviti!

Ova medena glazura će meso pretvoriti u najviše komentirisanu hranu na stolu tokom praznika, a ovaj recept sigurno nećete zaboraviti.
Koji su sastojci u glazuri od meda za meso?
Smeđi šećer: Koristite svetli smeđi šećer za glazuru da biste dodali naznaku dimnog ukusa melase.
Med: Pruža sirupastu teksturu koja pomaže glazuri da se pričvrsti za spiralno sečene šnicle mesa.
Senf: Dodaje slanu notu slatkoj glazuri i pomaže u kombinovanju svih sastojaka.
Nesoljeni puter: Dodaje bogatstvo glazuri.
Jabukovo sirće: Blago balansira slatkoću smeđeg šećera i meda.
Da li stavljate glazuru na meso pre pečenja?
Ne, trebalo bi da glazuru nanesete...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.