Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije!

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2024, 21:53

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije!

Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planeta komunikacije i intelekta, susreće se sa prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom!

Retrogradni Merkur konačno je 3. januara krenuo napred, tako da će početi da deluje u punom sjaju u znaku Strelca i doneti razrešenje mnogih komplikacija koje su nas pratile tokom decembra.

Retrogradni Merkur će krenuti napred u Strelcu, pa će doneti pozitivne preokrete na mnogim poljima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Merkur u Strelcu donosi zanimljivu kombinaciju energije, jer Merkur, planet komunikacije i intelekta, susreće se s prostranstvom, optimizmom i avanturističkim duhom Strelca. Ovaj planetarni položaj obično naglašava sklonost osobe ka širenju uma, istraživanju i filozofiji.

Ljudi s Merkurom u Strelcu često vole učiti putem iskustva, putovanja ili raznolikih kulturnih uticaja. Imaju sklonost prema širokom rasponu interesovanja i želju da istraže različite perspektive. Njihova komunikacija može biti otvorena, direktna i iskrena, a često su skloni izražavanju svojih ideja s entuzijazmom.

Ova postavka može imati tendenciju da vidi širu sliku, ali ponekad može propustiti sitnice ili detalje. Takođe, mogu biti skloni preterivanju ili preteranom optimizmu u svojim izjavama, što može dovesti do nesporazuma ili nedostatka preciznosti u komunikaciji.

Merkur u Strelcu podstiče ljubav prema učenju, ali takođe može doneti i izazove u fokusiranju na jednu temu ili zadatak, jer se interesuju za toliko mnogo stvari odjednom. Ipak, ova postavka Merkura može dati dar za prenošenje inspirativnih ideja i širina uma koja može inspirisati druge.

 Jelena Karleuša: Zamislite kada bi svi vi uradili jedno humano delo! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.