Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Vest o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita u utorak je odjeknunula Holivudom i odmah postala top tema tabloida. Razlazu para presudile su karakterne razlike uskoro bivših supružnika, iako mediji tvrde kako je glavni uzrok navodna afera koju je glumac imao s francuskom glumicom Merion Kotijar koju je upoznao na setu filma ‘Allied’. Kako god bilo Anđelina Džoli je odlučila da preda papire za razvod i okonča njihov brak u kojem su službeno bili dve godine.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Merion Kotijar očajna zbog sumnje da je kriva za razvod Anđeline i Breda

Izvor: Svet, 21.Sep.2016

Vest o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita u utorak je odjeknunula Holivudom i odmah postala top tema tabloida. Razlazu para presudile su karakterne razlike uskoro bivših supružnika, iako mediji tvrde kako je glavni uzrok navodna afera koju je glumac imao s francuskom glumicom Merion Kotijar koju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.