Meril Strip brani kolegu: Slažem se sa Raselovim mišljenjem

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meril Strip brani kolegu: Slažem se sa Raselovim mišljenjem

Glumac Rasel Krou nedavno je razbesneo javnost kada je izjavio da nije istina da za starije glumice danas nema mesta u Holivudu, već da one ne mogu da se suoče sa činjenicom da više nisu toliko mlade i da bi trebalo da biraju uloge u skladu sa svojim godinama (podsetite se OVDE). Ova njegova izjava naročito je naljutila feministkinje, a njegova starija koleginica Meril Strip rešila je da stane na njegovu stranu.
“To sa Raselom… toliko mi je drago što ste pitali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pročitala sam šta je rekao – sve što je rekao. Mislim da je njegova izjava bila pogrešno protumačena.. tj. ono o čemu je govorio. Govorio je o sebi. Novinar ga je pitao ‘Zašto ne odradite još jednog Gladijatora, znate, ljudima se film veoma dopao.’ A on je odgovorio ‘Suviše sam star. Ne mogu više da glumim gladijatora. Igram uloge u skladu sa svojim godinama”’, izjavila je glumica i dodala: “Ja se slažem s njim. Dobro je biti svestan toga ko ste i živeti u skladu s tim. On je pokušao da na to skrene pažnju sopstvenim primerom”.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.