Mensur uništio Janjuša nakon izlaska - nije ni svestan šta mu je prijatelj uradio: Gadi mi se, nema gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 21:51

Mensur uništio Janjuša nakon izlaska - nije ni svestan šta mu je prijatelj uradio: "Gadi mi se, nema gore"

A još gore mišljenje ima o Aneli.

Bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić prokomentarisao je aktuelne situacije u rijaliti, a prva je bila između četvoro aktuelnih učesnika, Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića koji rijaliti vode od spolja i Aneli Ahmić i Janjuša koji su u rijalitiju.

- Ne mogu da verujem da žena može takve stvari sebi da dozvoli. Dete ispašta zbog ljudi koji ne vode računa ni o sebi, a oni žive život bez granica. Ona priča sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najgore moguće o njenom životu ,meni je užasno bilo. Ona je težak folirant i ne bih da vređam žene, ali ispod toga nema - kaže Mensur i dodaje da u ovom odnosu žrtve nema.

- Tu žrtva niko nije, meni se priča gadi. Janjušu sam u startu rekao “ova će ti žena doći glave“, to mu nije trebalo. Njemu Maja da je bila problem bilo bi super, ali možda su rođeni jedno za drugo. One će mu doći glave, eto kakvo mu je učešće, a zanimljiv je sam. Njima je novac sve u životu i oni se novcem zadovoljavaju.

- Matora identično učešće svake godine. Anita je za jednu sezonu promenila pet partnera, njen život se meni ne sviđa. Nisam ni obraćao pažnju na Anitu i Anđela, nisu mi zanimljivi. Anđelo sigurno voli takve devojke tom je fazonu, ja ne bih mogao da idem tamo gde mi je loše i da idem protiv sebe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Blic/A. Dojkić/Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.