Mensur konačno RAZOTKRIVEN - evo zašto ćuti u Eliti, ima veze sa njegovom porodicom: Veliki preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 17:19

Mensur konačno RAZOTKRIVEN - evo zašto ćuti u "Eliti", ima veze sa njegovom porodicom: Veliki preokret

Jedna od velikih favorita najjavljen je kao jedna od najvećih zvezda "Elite", a onda se dogodio preokret u njegovom ponašanju

Mensur Ajdarpašić je jedan od glavnih favorita za pobedi u Eliti. Ako se računa da je "Elita" legitiman naslednik rijalitija Zadruga, onda bi njegova pobeda značila da bi se muškarac tek drugi put popeo na pobednički tron ovog stvarnosnog programa.

Poznati Baranin ima veliku podršku fanova i njima definitivno ne smeta što je Mensi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u potpunom zapećku ove sezone, da ne učestvuje ni u jednoj od glavnih priči koje se motaju u ovoj sezoni, a nije nešto preterano ni aktivan tokom emisija kada se iznosi mišljenje. Njegova armija stoji postojano uz svog, kako ga zovu, Pašu.

Naravno, oni koji ga ne vole mu zameraju da ni sa čim ne doprinosi ovoj sezoni, da se drži arogatno po strani i da, ako već ne želi da učestvuje u rijalitiju, onda nije trebao ni da uđe u Pinkov imaginarijum.

Dženi, jedna od popularnih komentatorki rijalitija koja je znala da komentariše i rijaliti sa Osmanom Karićem i Minom Vrbaški,  važi za jednu od komentatorki koja se uvek drži neutralne pozicije. Stoga se njeno mišljenje o Mensuru dugo čekako i sada je odlučila da podeli svoje razmišljenje.

- Mensur. Meni lično je ok lik. Shvatio i on da je dosta dai i on i njegova podrška, pa sada lagano da uzme pare nazad. Ko je gledao zadrugu kada je bio sa Minom, taj zna da su ga uništavali iz dana u dan. Bio je više gladan nego sit. Sećam se da niko nije hteo da mu pomogne, osim Marka Miljkovića. E sada je sve došlo an naplatu. Mnogima smeta ali lik zna da trenutno ima najjaču podršku i da je siguran. Ne mislim da je nešto bistar i pametan, ali zna da ubode. Ne komentariše  nebitne njemu ljude. Sviđa mi se i nejgova povezanost sa porodicom i nadam se  da ako ne izađe, ranije će i pobediti - stoji u objavi.

Njegovi fanovi su ovo počeli da objavljujuu po grupama sa oduševljenjem. Postoje i oni koji ipak podsećaju koliko je Pink uvek stajao uz Mensura te su ga najjavili kao najveću zvezdu Elite.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.