Mensur će POLUDETI kad sazna ovo! Minu VODILA majka u POSEBNU KLINIKU!

Izvor: Svet, 20.Jul.2020, 18:01

Mensur će POLUDETI kad sazna ovo! Minu VODILA majka u POSEBNU KLINIKU!

 
 Čim je napustila rijaliti, Minu Vrbaški je majka Ivana hitno odvela na jednu privatnu kliniku kako bi obavila preglede i konsultovala se oko ugradnje silikona piše novi STAR.
“KAD MENSUR SAZNA ZA SILIKONE, ODLEPIĆE!” „Njih dve su kao dve sestre, isto obučene od glave do pete… Bile su zajedno na privatnoj klinici. Mina je, naime, dobila prilično veliki honorar, pa je odlučila da i sebi i majci plati silikone u usnama. A onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je uz odobrenje majke Ivane zakazala i ugradnju silikona u grudi čim se steknu uslovi za to. Mensur za to još uvek ne zna ništa, ali kada bude saznao sigurno će da poludi, jer mu se ne dopada ništa od toga što majka radi sa njom. On smatra da nju Ivana uništava“, otkrio je za STAR izvor blizak Mensuru, dok Mina o svojim estetskim operacijama za sada ne želi da priča.

„Mensur nije bio upućen za mnoge stvari koje mu se rade iza leđa. Želim prvo da razgovaram sa njim i da mu objasnim sve što treba kako bi mu slika o meni bila jasnija. Moja mama Ivana je protiv naše veze, ali mi je sada rekla da je to moj izbor i moja stvar. Kaže mi da radim kako osećam jer je videla da mi je teško. Boriću se za njegovu ljubav. Spremna sam bosa da hodam po trnju za njega. Ima mnogo parova koji su u vezi bez podrške roditelja, biće težak početak, ali neću da planiram ništa, vreme će pokazati“, otkrila je Mina za STAR.
NOVI STAR! Rat zbog para: Marko prodaje Lunin stan, Anabela ga tuži! Svi detalji krštenja Cecinog unuka! Mensur poludeo zbog Mine! TUČA Matore i Gagija!

JELENA VUJINOVIĆ/STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Mensur će POLUDETI kad sazna ovo! Minu VODILA majka u POSEBNU KLINIKU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.