Mensur ZAPLAKAO nakon što je čuo - nije mu lako posle saznanja šta se desilo: Obratio se direktno

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 09:11

Mensur ZAPLAKAO nakon što je čuo - nije mu lako posle saznanja šta se desilo: Obratio se direktno

Jedan od najemotivnijih takmičara podelio da je plakao srca i duše.

Voditelj Milan Milošević je kao pravi maher opet podgrejao atmosferu tokom emisine "Pitanja gledalaca". Jedno od aktuelnih pitanja su ponovo probuđena osećanja između Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić.

Stoga, očekivano, dosta pitanja je bilo vezano baš za ovu temu. I sam Mensur Ajdarpašić je rešio da progovori o ovoj temi te je priznao da su mu zasuzile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oči kada je video da Bebica plače.

- Mensure, šta misliš o Bebičinim suzama za Miljanom? -pitao je Milan.

- Mislim da je plakao iz srca i duše. Njegove suze su vid emocije i čak su se i meni zasuzile oči. Plakao je kao beba jer se i dalje saoseća sa njom - rekao je Mensur.

- Baš je bio saosećajan kada mi je bacao stvari - rekla je Miljana.

- Mora da je voleo jako čim je tako plakao. Nije sporno da je jedini on voleo. bebica je voleo Miljanu, koliko je ona volela Zolu -rekao je Mensur.

Sledeće pitanje je bilo za Miljanu.

- Najviše si uzela danas od Bebice, šta si radila sa Zolom onda? -pitao je Milan.

- Pojma nemam. Mladost ludost, postporođajna depresija, bolest. Zasmejavao me je tim nekim seljačkim humorom. Bebica poseduje sve što mi fali, a što sam izgubila i nikada neću imati. Svakoga stigne, pa i mene -rekla je Miljana.

- Ko mene ne može da voli? Ovo što je iznela je samo činjenica i realnost. Jedan je Bebica -rekao je Bebica.

- Znam da je Nenad zaljubljen u mene i da je završio sa njom -rekla je Teodora.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.