Mensur NEĆE nastupati na Elitoviziji: Otkriven PRETUŽAN RAZLOG Ajdarpašićevog odsustva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:12

Mensur NEĆE nastupati na "Elitoviziji": Otkriven PRETUŽAN RAZLOG Ajdarpašićevog odsustva

Tako se zalomilo.

Mensur Ajdarpašić definitivno važi za jednog od najvećih miljenika rijalitija "Elita".

Na konto učešća u prethodnom rijalitiju "Zadruga", Crnogorac je pobrao mnogobrojne simpatije publike koja ga verno prati iz dana u dan. Međutim, evidentne su promene u njegovom ponašanju.

Mnogi na društvenim mrežama spekulišu šta je razlog njegovog "gašenja". Ajdarpašić, jedan od konstantno najjačih komentatora deluje u poslednje vreme potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezainteresovano za bitisanje u rijalitiju. Njegova nekomunikativnost dobila je novu dimenziju posle nezvanične informacije da početkom marta napušta "Elitu".

Još jedna situacija dodatno je iznenadila sve - Mensur neće nastupati na "Elitoviziji" koja se održava sutra! Naime, doneta je odluka da u petak uveče na scenu izađu isključivo parovi "Elite", a pošto je Mensur samac, ovog puta publika neće moći da uživa u njegovom performansu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.