Mensur NE MIRUJE NAPOLJU po izlasku iz Elite: Ajdarpašić uputio BRUTALNU PORUKU direktno u Belu kuću i to ne bilo kome

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 14:29

Mensur NE MIRUJE NAPOLJU po izlasku iz "Elite": Ajdarpašić uputio BRUTALNU PORUKU direktno u Belu kuću i to ne bilo kome

Ovo je sve nasmejalo do suza.

Pre samo tri dana, na iznenađenje učesnika i publike, Mensur Ajdarpašić zauvek je napustio "Elitu".

Odmah po njegovom izlasku počele su spekulacije kako je uopšte došlo do ovoga s obzirom da je važio za jednog od najvećih favorita. Podsetimo se, prema rezultatima jedne ankete u kojoj se biralo ko će odneti pobedu u aktuelnoj sezoni Pinkovog rijalitija, prvo mesto zauzeo je upravo Mensur Ajdarpašić iako ove sezone nije glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akter niti jedne priče.

Nagađanja su, da je jedan od mogućih razloga to što je tokom jedne od emisija, Mensur naveo da u njegovom ugovoru stoji tačka po kojoj niko od takmičara "Elite" ne sme ništa da mu kaže, niti da ga vređa.

Zbog ove izjave se hitno oglasila produkcija "Elite".

Mensur je ove stavke izmislio, najverovatnije kako ne bi čuo mišljenje svojih cimera, preneo je Pink tada, a Ajdarpašić bi zbog ovoga mogao i da bude kažnjen, kako je u rijalitiju strogo zabranjeno pričati o detaljima ugovora, a pogotovo iznositi netačne tvrdnje.

Sada je na Mensurovom Instagram profilu osvanuo snimak majmuna koji jure i grabe banane.

- Ovo me podseća na Mićinu igru istine kad stigne korpa sa malo voća i po nekom čokoladom - napisao je Ajdarpašić.

Da li je Mensur uporedio svoje doskorašnje cimere sa majmunima ili je samo hteo da se našali na njihov račun ostaće misterija.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.