Menadžer Miroslava Ilića nestao bez traga

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Miroslava Ilića nestao bez traga


Direktor jedne od najpoznatijih koncertnih agencija 'Taš estrada' nestao je u utorak po još ne razjašnjenim okolnostima. Velimir Nikšić Nikša koji je dugogodišnji prijatelj Mirosava Ilića i njegov menadžer je nestao kada se iz svoje kancelarije koja se nalazi na stadionu 'Tašmajdan' uputio ka centru 'Sava'.
Sa Nikšićem se poslednji čuo Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Dašić Daša koji je trebao da se nađe sa njim u Sava centru kako bi se dogovorili oko koncerata grupe 'Legende', kada je pokušao da ga dobije posle nekoliko sati telefon mu je bio isključen.
Miroslav Ilić je u takvom šoku da jedva govori. „Sluđen sam! Ne znam šta da kažem. Potpuno sam sluđen! U ponedeljak sam bio sa njim na Tašmajdanu, u njegovoj kancelariji. Sve je bilo u najboljem redu i baš ništa nije ukazivalo da se nešto ovako može dogoditi”, kaže Ilić.
Izvor: Blic.rs
Slične, interesantne teme: Farma 3: Izbačeni Boki 13 i Aca Ilić Miroslav Ilić Biografija Aleksandar Aca Ilić Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao prvi čovek Taš estrade

Izvor: Svet plus, 04.Feb.2011

Estradni menadžer Miroslava Ilića i grupe "Legende " Velimir Nikšić Nikša, nestao je pre dva dana. Poslednji put je viđen u utorak popodne kada je iz "Taš " kluba krenuo na Novi Beograd.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.