Melina u vezi sa OVIM SRPSKIM MOĆNIKOM? Haris poručuje: Prevareni bivši muž uvek poslednji sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 14:58

Melina u vezi sa OVIM SRPSKIM MOĆNIKOM? Haris poručuje: "Prevareni bivši muž uvek poslednji sazna"

Razvod dobija novi epilog.
Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša i dobije svoj epilog, ali kako piše "Alo", kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika.
Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.
- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - priča izvor i otkriva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.