Melina se VIŠE NE PREZIVA DŽINOVIĆ? Evo šta će nakon razvoda pisati u njenoj ličnoj karti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 10:01

Melina se VIŠE NE PREZIVA DŽINOVIĆ? Evo šta će nakon razvoda pisati u njenoj ličnoj karti

Ostalo je da papirološki reši ovu situaciju.
Melina i Haris Džinović su nakon više od dve decenije braka rešili da se raziđu. Tokom braka dobili su dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu.
Deca su ostala da žive sa Harisom u vili na Senjaku, dok je modna kreatorka, još pre godinu dana, kako je pevač ispričao, napustila njihov dom.
Kako prenose domaći mediji, Melina je nakon razvoda navodno odlučila da vrati svoje devojačko prezime. Ona više nije želela da se preziva Džinović, pa će uskoro promeniti lična dokumenta u kojima će pisati prezime Galić.
Modna kreatorka čeka samo formalno da promeni dokumenta i dobije papir da su zvanično razvedeni.
Podsećamo, Haris...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Melina jednim potezom definitivno stavila tačku na brak!

Izvor: Svet plus, 19.Mar.2024

Melina jednim potezom definitivno stavila tačku na brak sa Harisom Džinovićem o čemu se spekuliše i piše već duže vreme...Razvod Haris Džinovića i Meline u žiži je javnosti već neko vreme, a sada je kreatorka odlučila da definitivno stavi tačku na tu priču...Nakon dve decenije zajedničkog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.