Melina je LUDELA ZA NJIM pre Harisa: Susret sa tri decenije starijim pevačem oborio je s nogu, a NJEGA je morala da ostavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 09:10

Melina je LUDELA ZA NJIM pre Harisa: Susret sa tri decenije starijim pevačem oborio je s nogu, a NJEGA je morala da ostavi

Važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi.
Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.
Ova vest iznenadila je mnoge, jer su Melina i Haris važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.
U početku njihove ljubavi, mnogi su im zbog razlike u godinama između njih, koja iznosi čak tri decenije, predviđali brz kraj, a njihov razlaz se pak desio kada su već svi mislili da je njihova ljubav pobedila sve predrasude.
Sama ljubavna priča ovog para bila je vrlo neobično, pa je Melina Džinovića upoznala navodno dok je čekala svog dečka koji je Harisov imenjak, pisao je "Banjalukain".
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.