Melina ZASIJALA u kožnoj haljini i pokazala atrubute - Progovorila o Đininom LJUBAVNOM životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 21:41

Melina ZASIJALA u kožnoj haljini i pokazala atrubute - Progovorila o Đininom LJUBAVNOM životu

Zasijala je pred kamerama...

Supruga Harisa Džinovića, Melina Džinović, zablistala je na promociji novih proizvoda brenda "Lady B", pevačice Lepe Brene.

Ona je pristigla na događaj u kožnoj haljini koja je istakla sve njene atribute, kao i duge noge. Ona je progovorila je o ćerki, ali i svojoj kolekciji.

- Do pojave Breninih čarapa, ja ih nisam ni nosila. Tek u zimu prošle godine sam otkrila njene proizvode i od tada ih nosim. Vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam se na scenu nakon duže pauze i jako mi je drago što sama mogu da rukovodim time.

Modna kreatorka je otkrila i da li savetuje Đinu kada su u pitanju modne kombinacije.

- Ne savetujem je. Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane sa 40 i nešto godina - rekla je ona, a kada je dobila pitanje da li savetuje Đinu u odabiru momaka, ona je odgovorila:

- Ne savetujem Đinu u vezi momaka. Odbijam da komentarišem sve odgovore koji su vezani za privatni život moje dece.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.