Melina Džinović PRVI PUT u javnosti nakon razvoda: Kreatorka ostvarila POSLEDNJU ŽELJU ubijenoj devojčici iz Ribnikara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:40

Melina Džinović PRVI PUT u javnosti nakon razvoda: Kreatorka ostvarila POSLEDNJU ŽELJU ubijenoj devojčici iz Ribnikara

Sinoć su prikazane haljine 16 dizajnera, rađene po skicama tragično nastradale učenice iz Ribnikara.
Sinoć je organizovana večera povodom početka rada humanitarne fondacije "Angelina".
 Ona je osnovana u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i sve žrtve nastradale u masakrima 3. i 4. maja.
Uz prigodan prateći program i projekciju filma o Angelini, prikazano je haljina 16 modnih dizajnera, koje su rađene po skicama nastradale Angeline. Haljine će nakon događaja biti izložene u poslovnom delu Sava Centra. Svi koji budu želeli da podrže misiju fondacije, imaće mogućnost da kupe izložene haljine, a sva sredstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ranjena nastavnica iz "Ribnikara" sa suzama u zagrljaju đaka: Došla da pruži podršku porodici ubijene Angeline Aćimović

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Sinoć se u Sava Centru održao događaj "Sećanje na Angelinu" na kojem su prikazane haljine 16 modnih dizajnera rađenih po skicama Angeline Aćimović, a dve haljine je poslao i Christian Dior.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.