Melin je trebalo ranije da se razvede! Haris Džinović je mator čovek!

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2024, 11:20

Melin je trebalo ranije da se razvede! Haris Džinović je mator čovek!

Njihov rastanak ne prestaje da se komentariše, a svoje mišljenje iznela je i Jovana Jeremić, koja smatra da je Melina trebala ranije da se razvede, a ne da je nazivaju preljubnicom. Haris Džinović je mator čovek, kaže voditeljka.
Posle dve decenije zajedničkog života, rastali su se Melina i Haris Džinović, a njihov brak i razvod prokomentarisala je i Jovana Jeremić koja smatra da je Haris u ozbiljnim godinama i da može otac da bude Melini, a ne partner:
"Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HARIS JE MATOR, MELINA JE BILA NEZADOVOLJNA" Jovana Jeremić nikad žustrije o razvodu Džinovića: "Zakasnila je sa odlukom"

Izvor: Blic, 25.Mar.2024

Vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon više od dve decenije i dalje je jedna od glavnih tema javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.