Mel Gibson je ZAŠTITNIK! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel Gibson je ZAŠTITNIK! VIDEO

Nakon četvorogodišnje pauze Mel Gibson se vraća u novom filmu pod nazivom Zaštitnik, koji nam u domaće bioskope dolazi 15. septembra.

Bazirana na istoimenom romanu, radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka (Gibson), čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se  Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u ,,igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. U filmu igraju i  Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks, dok režiju potpisuje Žan-Fransoa Riše poznat po filmu Državni neprijatelj br.1.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon četiri godine Mel Gibson na filmskom platnu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2016

Nakon četvorogodišnje pauze Mel Gibson se vraća u novom filmu pod nazivom "Zaštitnik"...Bazirana na istoimenom romanu, radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka (Gibson), čija je šesnaestogodišnja kćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge...Iako se Džon donekle primirio i privremeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.