Megan Markl laže i glumi žrtvu. Nižu se skandali i optužbe!

Izvor: Svet plus, 03.Mar.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Markl laže i glumi žrtvu. Nižu se skandali i optužbe!

Dokumentari film o Megan Markl i njenoj porodici koja je u "ratu" je izašao i izazvao polemike, a o svemu je imala šta da kaže i polusestra Megan, Samanta Markl koja je ni ovoga puta nije štedela. Megan Markl laže i glumi žrtvu. Nižu se skandali i optužbe!

Nju je najviše pogodio deo kada je Megan ocu Tomasu poslala pismo u kom je navela da je povredio davanjem intervjua medijima i napadima na princa Harija.

"Njeno ponašanje prema ocu je neprihvatljivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ona je ta koja nema srce jer da ga ima ne bi se ovako ponašala već bi bila milostiva i trudila bi se izgladiti odnos pod njegove stare dane" - rekla je revoltirana Samanta Markl.

"Ona nije žrtva, iako se predstavlja takvom. Naziva nas lažljivcima, a ona sama je ta koja izmišlja priče. Slomila je ocu srce" - zaključila je Samanta Markl.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.