Megan Markl ima dva uslova za pomirenje sa Kejt Midlton i princom Vilijamom!

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2024, 10:18

Megan Markl ima dva uslova za pomirenje sa Kejt Midlton i princom Vilijamom!

Megan Markl ima dva uslova pre nego što ona i njen suprug princ Hari mogu da se pomire sa njegovim bratom princom Vilijamom i snajom Kejt Midlton, tvrdi kraljevski stručnjak.
Priča se da princ i princeza od Velsa ulažu napore da poprave razdor sa mlađim bratom Vindzorom i bivšom glumicom iz "Suitsa" koja je postala vojvotkinja od Saseksa, Megan, ali su njihove veze sa kraljevskom porodicom postale napete otkako su napustili kraljevske dužnosti.
Sada je kraljevski autor Tom Kvin sugerisao da, dok Vilijam i Kejt žele pomirenje, Megan nije baš spremna da zakopa ratne sekire - i da postoje dve stvari koje sprečavaju pomirenje....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.