Megan Fox doživela saobraćajnu nesreću!

Izvor: Tracara.com, 06.Dec.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Fox doživela saobraćajnu nesreću!

I ona je doživela saobraćajnu nesreću… ( foto: Heat World ) Ovih dana su sve češće vesti o saobraćajnim nesrećama poznatih ličnosti, a u najnovijoj se zadesila i Megan Fox.  Prelepa glumica i njen suprug Brian Austin Green su doživeli saobraćajku u četvrtak uveče u Beverli Hilsu, kada ih je udario automobil koji se kretao prema njima iz suprotnog smera jako velikom brzinom. Policija se ubrzo našla na licu mesta i uhvatila krivca koji je već dva puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Na sreću, Megan i Brian nisu povređeni.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Megan Foks imala saobraćajnu nesreću: Pevačicu i njenog supruga udario pijani vozač!

Izvor: Svet, 06.Dec.2014

Megan Foks i Brajan Ostin Grin doživeli su u četvrtak uveče saobraćajnu nesreću kada je alkoholisani vozač udario u njihov automobil. . Glumački par vozio se Los Anđelesom kada je vozač koji se kretao u suprotnom pravcu izgubio kontrolu nad svojim automobilom, navela je policija, te dodala da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.