Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja!

Izvor: Svet plus, 22.Feb.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja!

Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja! Igraće u filmu "Aurora". Biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju.

Srpski reditelj Lazar Bodroža dovodi američku glumicu Megan Foks u Srbiju, gde će igrati u njegovom filmu "Aurora".

Bodroža je za Tanjug otkrio da će u Srbiji snimati "mali holivudski film" s velikom svetskom zvezdom, a za njen dolazak najzaslužniji su producenti koji su angažovani na ovom projektu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
''Film je smešten u sličan ambijent kao i moje debitantsko ostvarenje 'Ederlezi Rajzing'', a postoji mogućnost da za deo produkcije bude zadužena i mala produkcijska kuća iz Srbije", kazao je Bodroža.

Već godinu dana traju pripreme za "Auroru", a scenario su napisali Piter Bridžis, talentovani mladi pisac, Tobi Gibson (franšiza "Lego Movie") i Stjuart Villis ("Restoration").

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.