Maya Berović: Ne zanima mi ko mi smešta, ne mogu mi ništa!

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maya Berović: Ne zanima mi ko mi smešta, ne mogu mi ništa!

Iako to nikada ne ističe i ne hvali se, poput mnogih svojih kolega, obimom posla koji ima, Maya Berović je jedna od najzaposlenijih naših pevačica, što svakodnevni nastupi tokom celog leta govore ovom u prilog.

I kako to obično biva, kada toliko radiš, vremenom počneš, ni kriv, ni dužan,  nekom i da smetaš, što je Maya najbolje osetila na svojoj koži u četvrtak uveče, kada je na njenom nastupu u Novom Sadu dojavljena bomba. Klub je bio ispunjen do poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mesta, a ovo je biodrugi Mayin nastup u ovom gradu.Na pola koncerta, obezbeđenje je prekinulo nastup popularne pevačice i zamolilo sve da izađu napolje, jer imaju dojavu o bombi.

"Nije mi baš bilo prijatno-kaže Maya na početku razgovora.Održala sam mnogo koncerata do sada, ali se ovo nikada nije dogodilo.Srećom, ispostavilo se da je reč o lažnoj dojavi i zahvalna sam publici što nisu otišli kući, nego su svi sačekali da policija sve pregleda, pa je žurka mogla da se nastavi". Obzirom da se ovakve dojave dešavaju isključivo radi ljubomore i zavisti i da to uglavnom radi „ljuta“ konkurencija, koja ne može da podnese nečiji uspeh, pitali smo Mayu da li zna ko joj to smešta i kome smeta.

"Iskreno, niti znam, niti me interesuje, niti se obazirem na ovakve smicalice.Ja vodim isključivo svoj život i drugi me ne zanimaju.Pored toga, ti koji mi smeštaju, ne mogu mi ništa, jer iako su pokušali, nisu mogli da mi upropaste divno druženje sa publikom u Novom sadu", rekla je sigurno Maya za kraj.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.