Matoroj SAOPŠTENO šta se dogodilo u spoljnom svetu: NIJE LEPA VEST nimalo - Njena reakcija sve govori

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 22:34

Matoroj SAOPŠTENO šta se dogodilo u spoljnom svetu: NIJE LEPA VEST nimalo - Njena reakcija sve govori

Da li ovo nije sve do sada znala?

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" takmičari "Elite" su imali priliku da čuju i vide kako Anita Stanojlović u društvu Marka Đedovića ogovara Jovanu Tomić Matoru i Ivana Marinkovića.

Anita je govorila kako je Ivan podseća na njenog oca, a onda ga optužila kako je odsređene informacije prenosio Jovani.

- Ajde Ivane reci šta misliš o tome što Anita priča da si isti kao njen otac - pitao je Milan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ma to me ne zanima, ja svoju alimentaciju plaćam na vreme, a ovo sa klipa ja nisam ništa pričao Matori - govorio je Ivan.

- Ivan mi nije sigurno nije ništa rekao - rekla je Matora.

- Neko je nekoga snabdevao informacijama, da li Matora Erminu, ne znam ali neko je nekog snabdevao informacijama. I Tamara ovo što je rekla da ću je ja zeznuti i ostaviti, i za Anđela sve što je pričala ja ne znam odakle joj to - rekla je Anita.

- Samo ću reći Tamara je sve bila u pravu - rekla je Matora.

- Ja moram samo da kažem Matori, za sve koje je mislila napolju da su joj prijatelji, niko joj napolju nije prijatelj - umešao se Janjuš.

- Ali ja ne znam ko je meni prijatelj, a ko ne napolju, vi ste bili pa znate, kad izađem pravim selekciju. Drago mi je da sam postala ravnodušna, i da nemam potrebu da skačem - rekla je Matora i iznenadila reakcijom na ovu informaciju koja se odnosi na spoljni svet.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.