Matoroj POZLILO uživo u emisiji - stanje Jovane Tomić se naglo pogoršalo: Produkcija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:07

Matoroj POZLILO uživo u emisiji - stanje Jovane Tomić se naglo pogoršalo: Produkcija hitno reagovala

Nakon svih emotivnih udara ovo je odčekalo.

U jeku najnovijih događaja u rijaliti programu "Elita", takmičarka Jovana Tomić Matora doživela je iznenadno loše stanje uživo pred kamerama, što je izazvalo veliku zabrinutost kod publike i ostalih takmičara.

Naime, uživo u emisiji ,,Gledanje snimaka" kamera je zabeležila da se Jovani Tomić Matoroj naglo slošilo. Ona se jedno vreme držala za glavu, a već u sledećem trenutku ishitreno je napustila emisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otrčala do toaleta kako bi došla sebi.

Jovani Tomić Matoroj, koja već neko vreme prolazi kroz emotivno teške trenutke, odjednom je pozlilo dok je bila u programu uživo. Iznenadni napad stresa doveo ju je do toga da hitno napusti scenu i potraži mir u toaletu.

Produkcija emisije odmah je reagovala na ovaj neočekivani događaj, pružajući podršku Jovani i osiguravajući da dobije potrebnu medicinsku negu i podršku.

Ovaj događaj je podsetio javnost na teške trenutke kroz koje Jovana Tomić Matora prolazi poslednjih meseci, naglašavajući važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje se bore sa sličnim izazovima.

Iako je ovo iznenađujući trenutak u emisiji "Elita", nadamo se da će Jovana Tomić Matora dobiti neophodnu podršku i brigu kako bi prevazišla ove teške trenutke i vratila se emisiji u punom sjaju.

Ostaje nam da vidimo kako će Matora večeras pokazati svoj performans za predstojeću ,,Elitoviziju", budući da je poznata kao vrlo aktivna učesnica na ovakvim manifestacijama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MATOROJ POZLILO U UŽIVO PROGRAMU Napustila emisiju, odmah joj ukazana pomoć

Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 09:18

Jovani Tomić Matoroj pozlilo je tokom uživo programa, pa je iznenada napustila emisiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.