Matoroj NEĆU da dam razvod, ništa ne potpisujem Anita bi da malo bude ŽRTVA, a onda BEZOBRAZLUK prevlada

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 02:59

"Matoroj NEĆU da dam razvod, ništa ne potpisujem" Anita bi da malo bude ŽRTVA, a onda BEZOBRAZLUK prevlada

Odlučila je da sa njom nema više šale.

Trenutno se na TV Pink emituje emisija "Elita - Izbacivanje", a kako to obično biva, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru razgovara sa onim učesnicima koji su tokom nedelje bili najaktivniji i najinteresantniji publici.

Na red da sa njim porazgovara, nakon Jovane Tomić Matore je došla i Anita Stanojlović. Evo šta je rekla.

- Da li namerno privlačiš pažnju pričom da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćeš otići, da nisi jela, da ti je loše - pitao je Darko.

- Ja bih na drugi način izazvala neku reakciju da hoću...Ovde, dok sam ovde, ne vidim izlaz iz situacije. Muči me to što sam bez nje, u svakoj situaciji mi fali - rekla je Anita kroz suze.

- Ti si pokušala da joj objasniš da ako može, da bi trebalo da se stavi u tvoju situaciju i da razmisli kako je tebi - rekao je Darko.

- Isto tako smatram da je imala dosta gorih situacija preko kojih je ona prešla. Hvatam sebe u razmišljanju da je nikad nije prebolela, Sanju i da meni zato jeste prešla. Okej, jeste na dan svadbe, ali sad razmišljam, imala sam teoriju da pravi svadbu jer je bilo da je Sanja pravila svadbu. Moj osećaj, ja sam i mami rekla u svađi da ja mislim da ona radi zbog toga. Plakala je mesec dana pred izlazak zbog nje i onda ulazi s drugom u brak. Znaš da meni nije bilo bitno ništa samo da je ona tu, čak i da mi je rekla da je voli, a da će da bude sa mnom, ja bih bila sa njom - rekla je Anita

- Kako ćeš dalje - pitao je Darko.

- Ne znam. Mislim da je sve lažno u kući, sa svačije strane. Pričaju o kadru, kome treba ovakav kadar i priča?! To nek ide njima na dušu, ali me vraća na Anitu od prošle godine koju nije briga ni za šta. Tako da ne znam - rekla je Anita.

- Kažeš da joj se baš približila Lejdi Di baš u trenucima kada joj je teško, koliko te to boli - pitao je Darko.

- Boli me jako, jer je isto tako počelo i sa Šarmen prošle godine, jer baš tako iz te prijateljskog odnosa može da se desi emocija. Ja sam očekivala mnogo goru reakciju, ona i brine da li sam ja jela. To mi i jeste tračak nade, ali u ovakvim situacijama mi sve govori da me mrzi. Danas mi je došlo da odem kod nje, ali me je bilo strah da ne izazovem neku reakciju... Oni (Đedović i Ša) mi nabijaju grižu savesti, mislim da bi popustila kada bi ona bila sama i dok je pored njih, ona ne može da razmišlja kako bi ona razmišljala - rekla je Anita, te se osvrnula i na Mateu

- Ona sada može da priča šta hoće, mislila je da će ući ovde, pa zato radi ovo što radi. Ispala je i ona poput mene, verovatno ne može da se nosi sa time, pa pravi žrtvu od sebe. Rekla bih joj da je jako loš čovek i da smo u istoj ravni. Ja sam svesna da ona neće stati i da će i ono što je istinito i ono što nije, da će iznositi - rekla je Anita.

- Kakav je tvoj odnos sa Ša - pitao je Darko.

- Krivo mi je za ono što sam rekla za njegovu suprugu, danas sam se izvinila Vanji. Ne znam ništa o njoj osim toga da je išla sa mojim zetom u školu. Rekla mi je Jovana pevačica da je načula da je Ša rekao da će dići ruke od Jovane, sada smo okej - rekla je Anita.

- Matora, kako je već izjavila, priželjkuje papire za razvod braka. Kako ćeš odreagovati - pitao je Darko.

- Neće ga dobiti! Ja sam njoj i rekla da joj nikada neću dati razvod, tako da ga nikada neću potpisati - rekla je Anita pomalo drsko, sa dozom bezobrazluka.

Detaljan razgovor Anite i Darka pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.