Matorina BIVŠA DISKVALIFIKOVANA: Pink televiziji duguje 50.000 evra - Napolju zarađuje od GOLOTINJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 16:15

Matorina BIVŠA DISKVALIFIKOVANA: Pink televiziji duguje 50.000 evra - Napolju zarađuje od GOLOTINJE

Jovana Tomić Matora je prava zavodnica i to znamo. Sada je vest da njena bivša devojka Ivana zarađuje od pokazivanja svog nagog tela ugledala svetlost dana.

Ivana Puzić, bivša devojka Jovane Tomić Matore, koja je pobegla iz "Zadruge 6", otvorila je profil na sajtu za odrasle na kom zarađuje novac. Ovo je šokiralo njene fanove.

Naime, Ivana koja je u šestoj sezoni rijalitija bila stegnuta i nije želela da se ljubi javno sa Tomićevom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega se često svađala sa njom.

Ivana je sada mnogo slobodnija, što možete videti u narednoj objavi i na njenom Instagram profilu. Šok za njene fanove je i njena promena izgleda. Ivana je drastično smršala, a izgleda da je uradila i nekoliko korekcija na sebi.

Zbog svojih objava na društvenim mrežama, često se nalazi na udaru publike ovog rijalitija. Međutim, pored zluradih i negativnih komentara, bilo je i onih koji su je pohvalili zbog izgleda.

Podsetimo, Ivana je samoinicijativno pobegla iz rijalitija "Zadruga", zbog čega je diskvalifikovana i Pinku duguje 50.000 evra, koje očigledno, na ovaj način planira da vrati.

A post shared by Ivana Puzic (@ivanapuzic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.