Matora potpisala PAPIRE ZA RAZVOD - Angažovani advokatica i notar: Sramota me je da nosi prezime mog oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 10:43

Matora potpisala PAPIRE ZA RAZVOD - Angažovani advokatica i notar: "Sramota me je da nosi prezime mog oca"

Presekla je...

Voditelj Milan Milošević ušao je sinoć u Belu kuću, kako bi učesnicima "Elite" pročitao pitanja koja je postavljala publika.

Prvo pitanje bilo je za Anitu Stanojlović, nakon čega je Jovana Tomić Matora rekla da jedva čeka da čuje šta će Anita danas govoriti, pa otkrila da se videla sa advokaticom danas i da su papiri za razvod podneti.

- Predato je danas sve što treba advokatici za razvod. Danas smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali suđenje, pričala sam sa advokaticom i jedva čekam da se razvedem. Sramota me je da ona nosi prezime mog oca. Notar treba da overi jer je u stranoj zemlji. Anita treba da potpiše, nećemo biti zajedno, nitio moći da imamo nešto. Nećemo moći da obavimo razgvoor, lagala je u ponedeljak, a i da nije neosećam se tako - poručila je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.