Matora počela sa RASKRINKAVANJEM Anite - Oplela po njoj i iznela sav PRLJAV VEŠ, sledi haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 15:36

Matora počela sa RASKRINKAVANJEM Anite - Oplela po njoj i iznela sav PRLJAV VEŠ, sledi haos

I dalje ne veruje šta se dešava...

Jovana Tomić Matora razgovarala je sa Mionom Jovanović o Aniti Stanojlović i svemu što je saznala od Matee Car o Aniti.

Ona je meni prebacila što sam ja pisala toj Saneli, uzela mi telefon i zapenila od besa, a moje dopisivanje je bilo drugarski, a ona se dopisivala sa ovom da ide kod nje u banju - govorila je Matora.

- Ona je rekla da se plašila da prekine dopisivanje - dodala je Miona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ma kako su se one dopisivale, Matea prekinula vezu od 7 godina zbog nje. Ona je meni pravila lažne frke tok veze da bi sebe prala - govorila je Matora.

- Rekla je kao da će da te pusti neko vreme da se iskuliraš jer ona ne može bez tebe, a ako se ne pomirte da će da napravi haos - rekala je Miona.

- Nikada u životu joj ne bih prošla preko svega. Njoj je jedni spas da uđe ta devojka i da uđe u vezu sa njom, ako se to ne desi ona ispada ozbiljna ku*avam je*aće se sa svima. Ja neću biti sa njom nikada - rekla je Matora.

- Meni je bilo čudno što je ta riba stalno u našim lajvovima. Isrekno to nisam očekivala. Ona je mene napala kada sam ja pisala Matei šta ona stalno radi u našim lajvoima - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.