Matora otkriva šta će biti ako Matea UĐE u Elitu: Aniti je htela da pruži DRUGU ŠANSU, ali nakon...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 15:19

Matora otkriva šta će biti ako Matea UĐE u "Elitu": Aniti je htela da pruži DRUGU ŠANSU, ali nakon...

Sad se zvanično razočarala...

Jovana Tomić Matora je tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" saznala za nove detalje muvanja Anite Stanojlović i Matee Car.

Naime, Milan Milošević ju je upitao za Anitine planove da joj uzme novac i obezbedi porodicu, a onda je otkrio da je Anita dobijala eksplicitne fotografije i snimke popularne TikTokerke.

- Večeras je izašla isitina i o tuš kabini. Koja od vas dve se snimala u tuš kabini? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pitao je Milan Anitu.

- Ona se tuširala, ali ništa više nije bilo - rekla je Anita.

- Ne znam više šta da mislim, ona je svašta radila za mene ovde. Ona ništa nije priznala u ponedeljak, ja potpisujem da njoj nije teško zbog mene, njoj je teško što se to ovde otrkilo. Ona bi pokušala da sredi odnos sa tom devojkom kada bi ona ušla. a sve što je radila šest meseci bilo je lažno. Ja sam ovde bila osoba koja te je iskorišćavala za se*s, ali eto ne znam šta više da kažem - rekla je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.