Matora otkrila sve O PILULAMA koje ona pije: Nakon OVIH reči u Beloj kući zavladao muk - Idem u ekstrem

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 23:28

Matora otkrila sve O PILULAMA koje ona pije: Nakon OVIH reči u Beloj kući zavladao muk - Idem u ekstrem

Izgovorila ono što niko ne bi smeo!

U toku redovnog porodičnog sastanka u Beloj kući, tokom kog su takmičari diskutovali na temu da li je ljubomora opravdana ili ne u romansama, Jovana Tomić Matora imala je reč za crnim stolom, te otvorila dušu, pa se obratila direktno Nenadu Macanoviću Bebici.

Matora je istakla da je ona vrlo ljubomorna i posesivna u vezama, čemu su svi kraj malih ekrana živi svedoci.

- Bebice, ja sam neko ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubomoran i posesivan, ali neko ko ti prodaje lažne priče, ide u ekstrem, to je problem. To je dokaz da neko pokušava da ti zamaže mozak, kako bi od tebe nešto sakrio. Ne znači nužno da vas neko voli, ako vam pokazuje ljubomoru. Bebice, da li misliš da Teodora kada ti kaže da ne pije pilule za kontracepciju kako bi imala dete sa tobom, a posle radi stvari koje te izbacuju iz takta, da te iskreno voli?! Jedna osoba je ovde rekla da se njoj sviđa neko drugi, a da to nisi ti. Pribojavaš se toga da ona ne ode, zato se družiš sa pojedinim ljudima - rekla je Matora.

- Sad misliš da se iz koristi družim sa Anđelom. Ne družim se ni sa kim iz koristi. Nikada mi Anđelo nije smetao - kazao je Bebica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.