Matora najavila svoju DISKVALIFIKACIJU, zbog Anite javno obećala da će PREKRŠITI GLAVNO PRAVILO Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 19:02

Matora najavila svoju DISKVALIFIKACIJU, zbog Anite javno obećala da će PREKRŠITI GLAVNO PRAVILO "Elite"

Matora je otišla korak dalje u nameri da ni na jedan način ne olakša Aniti boravak na imanju.

Odnos Anite i Anđela konstantno je tema ukućana unutar "Elite". Slatke reči, topli pogledi i dodiri ovog novog para stalno su pod budnim okom kamera i njihovih cimera, a ponajviše Jovane Tomić, koja ne može da se pomiri sa činjenicom da je Anita nastavila dalje.

Matora je, naravno, ogorčena zbog izdaje Stanojlovićeve, te se na svaki mogući način trudi da joj napakosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, nakon što joj je uzela skoro sve stvari i šminku, Tomićeva ne želi da se zaustavi, već je javno zapretila ljudima u spoljnom svetu.

- Ako je upaljen neki strim sada, poručite Džidži, bude li Milo došao da sređuje Aniti kosu. Samo da vidim, ima da razlupam ceo salon tamo - poručila je Matora kratko i jasno u pušionici.

Podsećanja radi, brak Anite i Matore je cvetao do momenta kad je Matea Car javno obelodanila poruke koje joj je Stanojlovićeva slala na dan venčanja. Nakon gadnog raskida koji su imale, ovaj još uvek zakoniti bračni par je još više udaljio ulazak Apolona sa Zvezdare, Anđela Rankovića.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram - samo.realno6/Prenela:S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MATORA HOĆE DA SE DISKVALIFIKUJE Zbog Anite javno obećala da će PREKRŠITI GLAVNO PRAVILO "Elite"

Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 11:14

Jovana Tomić Matora odlučila je da oteža život svojoj supruzi u "Eliti", Aniti Stanojlović, koja ju je prevarila, a u poslednje vreme je sve bliža sa Anđelom Rankovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.