Matora nabacila OSMEH: Udarila brigu na veselje, NE INTERESUJE je Anitina prljava igra: Ostaćeš bogata sirotinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 02:50

Matora nabacila OSMEH: Udarila brigu na veselje, NE INTERESUJE je Anitina prljava igra: "Ostaćeš bogata sirotinja"

Pokušava da drži do sebe...

Večeras se u "Eliti", kao i svakog utorka nakon emisije Amidži šou, tradicionalno održava žurka, kako bi se učesnici malo razonodili, relaksirali i isključili od svih drama koje sami kreiraju.

Budući da je velika pažnja sada na Aniti Stanojlović i Jovani Tomić Matoroj zbog svega što se u njihovom odnosu dešava, prevenstveno mislimo na preljubu, logično da sve interesuje kako će se njih dve večeras ponašati. Dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anita prilično pokušala da odglumi kako je hladna i na "nivou zdatka", Matora je udarila brigu na veselje.

Ona je ovom prilikom, sa večerašnjom muzičkom gošćom Elmom Sinanović, zapevala pesmu Aleksandre Prijović koja nosi naziv "Bogata sirotinja", što je mnoge ganulo.

No, poučeni prethodnim iskustvom, verujemo da je ovo samo uvertira u jednu burnu noć, a da li će zaista i biti tako, saznaćemo vrlo brzo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredno stanje: Anita NAPALA Matoru, blokirala joj put i krenula da je psihički urniše - Jovana van sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023

Nisu izdržale, a da ne pokažu kandže....Danima unazad javnost bruji o prevari i razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, a vatrena crnka kako kaže, već danima unazad pati i ne može da dođe sebi zbog svega što je uradila...Budući da je velika pažnja sada na njima zbog svega što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.