Matora je osuđena na propast - nije još svesna kakvo je poniženje čeka na izlasku: Briše sa njom pod

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 15:50

"Matora je osuđena na propast" - nije još svesna kakvo je poniženje čeka na izlasku: Briše sa njom pod

Ona je progovorila o njenoj suštini i svim aktuelnim stvarima u "Eliti".

Odnos Anđela Rankovića i Anite Tomić svima je zapao za oko i mnogi gledaoci ih podržavaju kao par.

Anita je bivša žena od Jovane Tomić Matore koju je prevarila sa Mateom Car. Matora ni dan danas ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost. Sada se za Pink.rs oglasila Anitina mama, Angelina, koja je bez dlake na jeziku udarila na Matoru, pa joj dodelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epitet kompleksašice.

Matora i dalje drži do stava da Anita samo gleda neki svoj cilj. Na šta cilja Matora kada to kaže i zbog čega i dalje tako misli?

- Matora sama sebe ubedi u neke teorije, ono što nikome ne padne na pamet njoj padne. Pa i njeni prijatelji joj stalno govore da sve shvati na svoj pogresan nacin. Jednostavno je boli što se Anita promenila na bolje i što je zauvek na odnos s njom stavila tačku i posvetila se Anđelu. Anitin cilj je da bude najbolja verzija sebe i da u miru i harmoniji bez uvreda i svadja provede ostatak vremena u rijalitiju - poručila je Angelina.

Takođe, istakla je da je Anita pokvarena i da je pritajeno zlo. Kako to komentarišete?

Reče Matora koja je svakog prijatelja izdala i svačiju tajnu je obelodanila. Matora ponoviću želi svim ljudima da ogadi Anitu, želi da je vidi bespomoćnu. Matora je nju i napolju psihički maltretirala, uživa kada se ona oseća bespomoćno i bezvredno. Svaki put kada se posvađala sa Anitom meni je slala poruku za porukom, a u rijalitiju je naravno okrenula pricu kako sam ja njoj pisala. I sada u rijalitiju možemo videti kako kad se posvađa sa Anitom ode kod svojih prijatelja i totalno im drugu priču prezentuje. Od nje me ništa ne iznenađuje, u stanju je sve izmisliti samo da sebe izvuče, isto tako je izmislila da sam ja za rođenu ćerku rekla da je zlo, odvratna i gnusna laž - istakla je Angelina.

Anđelo smatra da se Matora se takmiči sa muškarcima, delite li taj stav i kako gledate na to?

Saglasna sam sa Anđelom, pa to joj je i najbolji prijatelj Đedovic rekao. Matoroj lepi, kulturni muškarci nabijaju komplekse, konstantno ima potrebu da se dokaže da je ona veće muško od njih. Zaista je smešna kao bioskop. Ulazi u takmičenje sa muškarcima gde je unapred osuđena na propast, kao da je mazohista - otkrila je Angelina.

Srbija danas/Pink.rs/N. P./Preneo: T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.