Matora ZAPENILA na Anitu Bitnije joj je bilo da se čuje sa ŠVALERKOM, nego da uživa na sopstvenoj SVADBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 08:42

Matora ZAPENILA na Anitu "Bitnije joj je bilo da se čuje sa ŠVALERKOM, nego da uživa na sopstvenoj SVADBI"

Drama ovog braka ne jenjava!

Odnos Anite i Matore ne prestaje da intrigira javnost već nedeljama unazad. Nakon javnog obelodanjivanja preljube, Anita je stavljena na stub srama, sa kog od tad nije sišla.

Tokom prošle noći bila je aktuelna emisija "Pitanja novinara" tokom koje su pripadnici sedme sile diskutovali sa takmičarima o aktuelnostima.

- Želim da pričam sa Matorom. Ja znam da tebe muče još neke stvari. Da li smatraš da Anita još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila iskrena prema tebi kada je u pitanju njen odnos sa Mateom? - rekao je Darko.

- Sigurno ima mnogo toga čega nije priznala, da smo napolju ona bi meni sve priznala ali ovde je dosta tajanstvena, ona sigurno ima dosta stvari da raspravi sa Mateom, još uvek smo u braku ali ja to ne osećam, pokušavam da je ne gledam kaoženu, kad dođe taj papir za razvod ja sam je zamolila da ga potpiše. Trebaju njih dve da popričaju sigurno imaju o čemu, snosim svoj deo krivice ali ono što ona radi svaki dan je grozno. Ona krije istinu tako što brzo priča, ne zna da se snađe u trenutku, mora da ima osećaj za takve stvari, iz nje izvire zloba, jako je kvarna i pakosna. Ali ja samo želim da se spusti ta tenzija i da me ne čačka više - rekla je Matora, te nastavila:

- Njoj je bilo bitnije da se čuje sa švalerkom nego da uživa na svadbi, tu je toliko detalja koji su ukazivali na to, ja non stop o tome razmišljam, ona je na svadbi sve proračunato uradila, bitnije joj je bilo da upali lajv, pa neki izgovori kao nisam držala telefon u ruci. Ona je isterala sve moje prijatelje napolje, očigledno nismo svi isti svako ima neki svoj stepen pomvarenosti u sebi, više mi ništa nije validno šta ona priča. Volela bih da imam moć da je izbacim sad odavde odma bih to uradila - završila je svoje izlaganje.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.