Matora UDARILA ŠAMAR realnosti Aniti: Prizivaš Mateu da uđe, ali bolje bi ti bilo... Optužila je da SPINUJE priču

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 01:38

Matora UDARILA ŠAMAR realnosti Aniti: "Prizivaš Mateu da uđe, ali bolje bi ti bilo..." Optužila je da SPINUJE priču

Jovana i Anita već više od dve sedmice pune novinske stupce zbog afere koja je dovela do kraha njihovog braka, a kako i Tomićeva kaže, Stanojlovićeva stalno menja priče, te joj je sada uputila verbalno trežnjenje, kada je pomenula ulazak njene ljubavnice Matee.

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je pročitao Jovani Tomić Matoroj jedno od oglašavanja Matee Car, sa kojom ju je Anita Stanojlović prevarila, tj. dopisivala se u određenom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa čak i na dan venčanja. Sve ovo je u emisiji "Pitanja novinara" izazvalo pravu polemiku i lavinu reakcija. Čak su se i nekadašnje zadrugarke pominjale.

- Spominje se svađa Ermine Pašović i Sandre Rešić. Ako se to ne tiče lično Anite, tbog čega je ona plakala i zvala Mateu da joj prepriča sve to? U trenutku kad je ona u nervnom rastrojstvu, ona se žali Matei. Što nije zvala tebe, nego nju? - upitao je Darko.

- Darko, ja sve sad preispitujem. Ona je bila tužna tokom cele svadbe, a na kraju večeri je bila srećna, jer joj je Matea poslala smajli. Svašta ovde ljudi pričaju, da je preispitivala venčanje, da li treba da uđe u brak i ostalo. Sve i da je tako, zašto mi sve to nije rekla?! - kazala je Matora.

- Da li misliš da je Anitina opčinjenost Mateom bila zbog tog razgovora, a ne njenog izgleda? - upitao je Darko.

- Šta da mislim ja o tome? Bedno se osećam. Ona je govorila da je voli, a nisu imale ništa osim tog dopisivanja. Meni ništa nije jasno. Ona sigurno nije zvala Mateu da se žali na svađu sa Erminom, nego da joj se žali na odnos sa mnom - kazala je Matora.

- Rekla sam joj za Erminu i tu svađu. Kazala mi je da popravim šminku i da idem na venčanje - dodala je Anita.

- Ona je tebi rekla da ideš da se udaš i podržala te? - upitala je Matora.

- Da - odgovorila je Anita.

- Priča nije išla tako, ali dobro. Ovo je još jedna verzija. Anita malo-malo pa pomene Matein ulazak, kao da je priziva. Da sam na njenom mestu, ja bih se molila samo da ne uđe - kazala je Matora i udarila Aniti šamar realnosti.

- Ne, ja to ne radim. Teško njoj ako je ja vidim ovde - kazala je Anita.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.