Matora OVIM DETALJEM razotkrila učešće u rijalitiju - PRODUKCIJA saznala za njene reči: Da imaš SUKOBE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:17

Matora OVIM DETALJEM razotkrila učešće u rijalitiju - PRODUKCIJA saznala za njene reči: "Da imaš SUKOBE..."

Ona je sa Ivanom razgovarala o svom učešću kroz sve sezone u kojima je učestvovala.
Tokom popodneva Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora sedeli su na kauču i vodili neobavezne razgovore o međuljudskim odnosima. Matora je istakla da je kako je išla iz sezone u sezonu postala sve smirenija, te da joj svađe sa ukućanima na imanju u Šimanovcima više ne prijaju.
Međutim, Ivan je istakao da smatra da u rijalitiju postoji mnogo ostrašćenosti, što dovodi do novih i kompleksnijih rasprava kako za crnim stolom, tako i van njega.
Matora se složila sa Ivanom, te dodala da smatra da je vreme da se neki međuljudski odnosi i atmosfera u rijalitiju totalno promene.
- Ono...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.