Matora OTKRILA NOVE DETALJE HAPŠENJA Stefana Karića: “Nije bilo kao što se pisalo!” (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 15:53

Matora OTKRILA NOVE DETALJE HAPŠENJA Stefana Karića: “Nije bilo kao što se pisalo!” (VIDEO)

Videćemo šta će tek sud imati da kaže!

Jovana Tomić Matora pre četiri dana napustila je Zadrugu, a sinoć se u muškom društvu provodila na jednom beogradskom splavu, na kojem je, u separeu preko puta nje bila i njena bivša partnerka Sanja Stanković. Kako sm ove pisali, Matora je u "Zadruzi 6" započela romansu sa cimerkom Anitom Stanojlović, ali se sinoć provodila bez nje, samo u muškom društvu, među kojima je bio i njen prijatelj poznatiji kao Cile, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inače menadžer, direktor i vlasnik splava "Fristajler" koji je bio uhapšen početkom ove godine.

Kako smo želeli da iz prve ruke saznamo šta se zapravo na splavu dogodilo i sa kim je zadrugarka sada u kontaktu, novinarka portala Srbija Danas razgovarala je sa Matorom, a šta nam je ona rekla, pročitajte u nastavku.

Matora nas je za početak uputila u to da se sprema za Kruševac u tazbinu kod Anitinih, da se čuje sa Zvezdanom, Mikicom i Marinkovićem, da uživa u društvu dragih ljudi i da je zadovoljna svojim učešćem.

- Čula sam se sa Stefanom Karićem. Vi ste mi prvi i rekli za to, baš sam se bila šokirala. Znaš kako: Stefan je moj drug. To sam vam i tada rekla i iza toga stojim. Ne želim ništa da dodajem niti da dajem na značaju, to je neko ko je kao član moje porodice. Posle idem da ručam sa njim, a njemu za sve verujem. I sami ćete biti upućeni u to. Nije sve baš onako kako se pisalo.

- Nisam puno htela da pričam o tome. Stefan je moj drug i ja sam uz njega svim srcem!

- Nema šta da se ispostavi, videćete. Eto, ne bih puno da pričam - ljubazno je odgovorila Matora.

Detalje razgovora novinarke portala Srbija Danas sa ovom zadrugarkom poslušajte klikom na link ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.