Matora NA APARATIMA - Izbor ovonedeljnih potrčaka napravio HAOS, Anđelo i Anita se Tomićevoj smeju U FACU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 08:56

Matora NA APARATIMA - Izbor ovonedeljnih potrčaka napravio HAOS, Anđelo i Anita se Tomićevoj smeju U FACU

Kao i svakog ponedeljka u "Eliti" je pretres nedelje, kao i izbor potrčaka koje bira vođa. Ovog puta u toj ulozi je Marko Đedović koji je napravio opštu pometnju kada je podigao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića koji će celu sedmicu provesti zajedno u izolaciji.

Sinoć je u "Eliti" bio "Izbor potrčaka", a ovonedeljni vođa, Marko Đedović, je presudio ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji.

Danima se šuškalo ko bi to mogao da bude, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je podigao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, nije bilo sumnje da će ovo biti i više nego uzbudljiva izolacija.

- Neću ja previše da filozofiraM. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

- Ja sam i očekivala do nekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovane ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se - dodala je Anita.

- Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetijume, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve - dodao je Anđelo.

- Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji - rekla je Matora.

- Omiljena osoba je Matora - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.