Matora Anđelu SKINULA dve BIVŠE - Anita im nije jedina zajednička devojka, isplivalo sve: Đoramo se malo ja njegove, on moje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 11:28

Matora Anđelu SKINULA dve BIVŠE - Anita im nije jedina zajednička devojka, isplivalo sve: "Đoramo se malo ja njegove, on moje"

Maneken je otkrio koje devojke su on i Anitina bivša supruga delili.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog okršaja između Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića koji su delili istu devojku Anitu Stanojlović, a njen sadašnji dečko je otkrio da ona nije jedina sa kojom su bili oboje.

Naime, Anđelo tvrdi da je Matora posle njega bila sa Ivanom Marinković i Sandrom Rešić.

- Koliko god da pričam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje mane, to onda ljudi koriste u komentarisanju u negativnom smislu. Ja ne mogu da kažem da je neko ružan kad mi je lep. Što se tiče mene, ja sam žensko, Anđelo je muško. Ja sam neko ko je poročan, probisvet nikako, ovakva sam, onakva sam. Anđelo je totalna suprotnost, ali ono što je karakteristično za nas je da imamo iste izbore. Sada da l' su dobri ili loši - započela je Matora, a Anđelo je dodao:

- Pa jeste, dobro si me podsetila kad si bila sa Ivanom Marinković, a i sa Sandrom Rešić posle mene, setio sam se.

Đoramo se malo ja njegove, on moje, ali tu smo u igri - rekla je Matora.

- U rijalitiju možemo da budemo bara-bar, a napolju nikada - odbrusio je Anđelo.

- Pa čekaj, je l' nećeš biti sa Anitom - pitala ga je Matora.

- Ja imam napolju izbora do kojih ona nije prišla, ona je sama rekla da su sa njom devojke bile iz koristi, sa mnom nisu - pohvalio se Anđelo.

Ja nađem devojku koja mi odgovara, ali šta znači ovde biram, a napolju nisam - rekla je Matora. Ovim je dokazao da mu smeta što su devojke bile sa mnom - rekla je Matora.

Tokom dalje rasprave prepucavali su se ko je bolji u intimnim odnosima sa istim devojkama, a na kraju je Marora počela da se sprda sa trenutnom situacijom u kojoj je njen bivši drug završio u vezi sa njenom bivšom ženom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.