Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2020, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mateja će POPITI METAK!” Žestok momak se ostrvio na Matijevića zbog Tare! Ni ne sluti šta ga čeka!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI: Mateja Matijević je privukao Taru Simov čim je ušla u rijaliti. Trebalo joj je par meseci da osvoji njegovo srce, ali je na kraju uspela u tome. Njih dvoje su u srećni zajedno iako se povremeno žestoko svađaju. Kako SCANDAL! saznaje, uprkos tome što je luda za Matejom, Tara će The post “Mateja će POPITI METAK!” Žestok momak se ostrvio na Matijevića zbog Tare! Ni ne sluti šta ga čeka! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan spakovala kofere i otišla od kuće! A razlog je…

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2020

Posle više od deset godina koliko je živela u Mirijevu, Goca Tržan se preselila u Rakovicu, gde je kupila kuću. “Mateja će POPITI METAK!” Žestok momak se ostrvio na Matijevića zbog Tare! Ni ne sluti šta ga čeka! Edis stigao u Novi Pazar da se suoči sa Zilhom! Neće mu biti dobro kad čuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.