Matea je LEPŠA i ZGODNIJA od Jovane Matora se potpuno SLOMILA nakon ovih reči - Aniti otvorila sve karte

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 02:08

"Matea je LEPŠA i ZGODNIJA od Jovane" Matora se potpuno SLOMILA nakon ovih reči - Aniti otvorila sve karte

Nakon toliko toga što se izdešavalo, Matora je nastavila sa analiziranjem postupaka, ali i uviđavanjem propusta koje je imala u odnosu sa Anitom Stanojlović. Sad je iznela i niz sumnji.

Krah braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne prestaje da drma region, te su ponovo glavna tema emisije "Pitanja novinara" u "Eliti". Baš zbog toga, Darko Tanasijević je nastavio razgovor sa akterkama.

- Šta ti misliš, ko to tebi radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o glavi - pitao je Darko.

- Iz razgovora, ono što ja vrtim film u glavi, sa tom devojkom u Šiša baru i ono što sam čula od Lejdi Di, razmišljam dosta o tome, to me baš muči i mori. To se negde čuvalo i znalo, postoji mogućnost da se Matea nekome hvalila. Meni se po glavi vrte njene reči: "Nisam ja to dala u javnost, sad sam Darku dala telefon". Ako je to tako, to su stvari da ga lepo našamaram junački, a to najmanje, a ako je neko ovako, da se pozabavim njima i da vidim kako je igrati rijaliti sa njima. I da imam neka imena i ono u šta sumnjam, neću da kažem da se ne bih ogrešila, da ne bi bilo kao u Šiša baru. Imam strah od emisija i tih detalja, jer me sve više bacaju u to. Zamisli priča se o tvojoj svadbi i priča se o tome šta je tvoja žena radila na svadbi, malo je reći da sam budala i naivčina. Ja svaki drugi dan skoro sanjam kako me Anita vara sa drugom osobom, sa nekom poznatom i tako dalje. Zamisli da joj hipotetički oprostim, ubijale bi me sumnje. Ne postoji način da se vrati sumnja - rekla je Matora.

- Je l' si se upoređivala sa Mateom - pitao je Darko.

- To mi je između redova i rekla, samo neće do kraja... Mislim da joj je glupo da kaže: "Mnogo je lepša i zgodnija od Jovane". Misli da će mi tako biti lakše, ali sigurno da... Nema šta, sigurno je nije samo privuklo - rekla je Matora.

- Ona je to ispričala i priča u intervjuima i u emisijama, priča vrlo samouvereno. Kada je došla u Šiša bar delovala je samouvereno - rekao je Darko.

- Kako ne, lagano priča bez ikakve tenzije, bez obzira na to što sam ja bila napadna, ponvaljala je: "Čekaj, stani da ti kažem". Ja verujem toj Matei, koliko god da bi mi bilo lakše da poverujem Aniti... U tim trenucima me je ponelo pa nisam tako razmišljala, ali sada kad razmišljam, preidealizovala sam to. Onda na sve to, ona je možda želela, kada dođe do ovoga mislim da nije sve to istina, mislim da sam se previše dala. Prosto sam videla nastavak života sa njom, nisam ušla u to kao koliko bude, bude - rekla je Matora.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.