Maska za lice! Bez bora i mrlja vrlo lako!

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maska za lice! Bez bora i mrlja vrlo lako!

Izlaganje sunčevim zracima i hormonske promene su glavni uzroci mrlja i nepravilnosti na vašoj koži. Vašoj koži je potrebno nešto prirodno kao što je ova maska za lice. Bez bora i mrlja vrlo lako!

Komercijalni tretmani su skupi, mnogi ne mogu da ih priušte, a sadrže i neke stvari koje mogu da štete vašoj koži, više nego da joj pomognu. Srećom postoje i neka prirodna rešenja.

Potrebno vam je:

- 6 tablete aspirina

- 4 kašičice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jogurta

- 2 kažičice meda


Aspirin dobro izmrviti i staviti u staklenu posudu, dodati jogurt i med i sve dobro promešati dok se ne dobije jednolična smesa.

Maska je spremna za upotrebu. Uveče pre spavanja na dobro očišćeno lice namazati masku izbegavajući predeo oko očiju i usana. Takođe možete je naneti i na vrat i dekolte. Ostaviti da deluje dvadeset minuta, pa isprati toplom vodom, laganim, kružnim pokretima.

Za najbolji efekat, masku koristiti tri puta nedeljno. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.