Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masirao Kiju Kockar pa otkrio sve TAJNE NJENOG TELA!

Kako je već skoro dva meseca na američkoj turneji, Kija Kockar već nedeljama nije dala nijedan intervju za domaće medije. Pevačica obilazi velike gradove Sjedinjenih Američkih Država, nastupa, druži se sa fanovima, posećuje turističke destinacije… Ipak, kako bi ostala u kontaktu sa onima koji je vole, Kija je i te kako aktivna na društvenim mrežama, The post Masirao Kiju Kockar pa otkrio sve TAJNE NJENOG TELA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Luna oplepa po Kiji, a onda joj ova brutalno uzvratila

Izvor: Svet, 29.Jan.2020, 15:37

Luna Đogani je slučajno ili namerno “pecnula” svoju nekadašnju suparnicu Kristinu Kiju Kockar.. Kada su je novinari pitali da li će ići u Ameriku na turneju, Luna je sa osmehom na licu rekla:. “Polako, bolje da kad idem bude puno, nego da idem tamo se blamiram.”. Podsetimo, Kija se i dalje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.