Maša ljubomorna na Veljkovu devojku? (foto)

Izvor: Svet, 11.Sep.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maša ljubomorna na Veljkovu devojku? (foto)

Maša Terzić izgleda ne može da sakrije svoja osećenja nakon raskida sa Veljkom Ražnatovićem.
Mladi Ražnatović je uplovio u romansu sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, pored koje se skrasio, a Maša je na svom Instagramu podelila fotku, koju su mnogi okarakterisali kao znak ljubomore.
Udara čežnju: Evo Mašinog odgovora na Veljkovu devojku (foto)

“Skupe devojke su one zbog kojih ćete potrošiti brdo novca na druge da biste ih zaboravili, ali teško”, piše na fotki koju je Terzićeva podelila sa svojim pratiocima.
Da li se i vama čini da je Maša ljubomorna?

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo šta o novoj devojci Veljka Ražnatovića kaže Maša Terzić

Izvor: Tracara.com, 12.Sep.2016, 08:56

Veljko i Maša prekinuli su višegodišnju romansu (foto: Facebook) Veljko Ražnatović nedavno je raskinuo vezu sa Mašom Terzić i nedugo zatim pronašao novu devojku. U pitanju je mlada voditeljka Ksenija Bujišić, a povodom ove romanse bivšeg dečka, ćerka direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Trezića,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.