Marta Savić iz bolnice kod frizera

Izvor: Poznati.info, 02.Feb.2013, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marta Savić iz bolnice kod frizera

Supruga Mileta Kitića, Marta Savić, nedugo posle operacije žučne kese, stala je na svoje noge, a prvo što je uradila iako joj je doktor naložio strogo mirovanje, otišla je kod frizera na ulepšavanje.

Marta Savić, iaoko još uvek slaba nakon operacije žučne kese kojoj su je doktori sa jedne privatne klinike u Beogradu podvrgli početkom januara, uspešno se oporavlja. Uskoro planira da se vrati muzičkoj sceni a i nastupima, a da bi se bolje osećala, posetila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << frizerski salon Peđe Božića na Vračaru.

- Peđa je, pre svega moj dugogodišnji prijatelj, pa tek onda frizer. Priznajem da mi uvek popravi raspoloženje kada god dođem kod njega, a i izađem puno lepša i zadovoljnija. Sada se odlično osećam i krećem da nastupam punom parom – rekla je Marta za “Blic”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Marta Savić: Iz bolnice pravo kod – frizera!

Izvor: Scandal.rs, 02.Feb.2013

Supruga Mileta Kitića, Marta Savić, nedugo posle operacije žučne kese, stala je na noge, a prvo što je uradila iako joj je doktor naložio strogo mirovanje bio je odlazak kod frizera na ulepšavanje. - Peđa je, pre svega moj dugogodišnji prijatelj, pa tek onda frizer. Priznajem da mi uvek popravi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.