Marka Đedovića STIŽE KAZNA? Asmin Durdžić prelomio - PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI Poziva na moju smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 11:18

Marka Đedovića STIŽE KAZNA? Asmin Durdžić prelomio - PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI "Poziva na moju smrt"

Drama se nastavlja, i nikad ne prestaje.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, kao i uvek, glavni akter bila je kontroverzna starleta.

 Aneli Ahmić je komentarisala bivšeg izabranika, Asmina Durdžića, koji svakodnevno priča o njoj, a u njeno izlaganje uključio se i Marko Đedović. Njegove reči prilično jako su odjeknuli u spoljnom svetu, vreme je pokazalo.

- Voleo bih da se nađe na putu pravim muškarcima, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će mu pokazati kako se postupa prema jednoj ženi i majci, eto, to mu ja želim. Čisto edukativno, ništa previše, čisto da mogu da ga podignu i osveste, ništa previše, samo da nauči kako se ponaša prema nekome ko ti je rodio dete - govorio je Marko Đedović u sinoćnjoj emisiji.

Na konto njegovih reči oglasio se i Asmin, koji je presavio tabak i kontaktirao organe reda i mira naše zemlje.

Asmin je ovo shvatio kao poziv na njegov linč od strane Marka Đedovića, pa je momentalno reagovao i prijavio ga policiji, što je i sam priznao putem svog Instagram profila. On je, najpre, podelio snimak Đedovića iz "Elite", a potom objavio mejl, koji je poslao policiji, uz sve podatke i dokaze.

 Marko Đedović je pozivao na moje ubistvo - napisao je Asmin putem svog Instagram profila.

Ovaj Asminov potez izazvao je lavinu reakcija i pravu buru na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisao da je prenaglio i previše burno reagovao, s obzirom da Đedović nigde nije pominjao nikakvo ubistvo. S druge strane, drugi podržavaju odluku da tuži sve rijaliti učesnike koji ga spominju, iako ga nisu ni upoznali, samo na osnovu priče Aneli, koja je iznela brojne optužbe na njegov račun, a njihov medijski rat traje i dan-danas i sve je žustriji.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.