Marko i ja više nismo zaljubljeni Luna otkrila detalje iz braka koje NIKO NIJE ZNAO - Granice moraju da postoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 09:39

"Marko i ja više nismo zaljubljeni" Luna otkrila detalje iz braka koje NIKO NIJE ZNAO - "Granice moraju da postoje"

Mnogima omiljeni par, a evo kako izgleda njihov privatni život.

Luna Đogani i Marko Miljković stvorili su sopstveni svet i oazu mira, a otkako su postali roditelji drugi put, njihova intima je sve dalja od radoznalih očiju javnosti.

Oboje su se potpuno posvetili porodici, jedno drugom i privatnom biznisu, te se već odavno ne eksponiraju previše u medijima. Ipak, Luna i Marko već godinama imaju ozbiljnu bazu fanova, koji žele da znaju svaki detalj iz njihovih života, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Đoganijeva je pred gostovanje u "Amidži šou" otkrila pojedinosti.

- Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - rekla je ona u razgovoru za "Blic".

Kako je nedavno bio Dan zaljubljenih, Luna je otkrila da ona i Marko ovaj praznik ne slava, te da se nakon nekoliko zajedničkih godina kod njih zaljubljenost odavno pretočila u nešto veće i dublje.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - odgovorila je ona.

Đoganijeva je istakla da za nju više nema odmora, već da je u potpunosti posvećena devojčicama da i gleda kako njima da ugodi.

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

- Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic Aleksandar Dojkić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.